top of page

Velikonoce na vsi ♥ hledání ZAJÍČKA


2018

Kreativně - květinový WORKSHOP


V dubnu, v krásném prostředí na vsi, proběhla akce VÍTÁNÍ JARA spojená s hledáním ,,ZAJÍČKA,, pro všechny, kteří se nechtěli jen tak povalovat a i pro rodiče to byl jistě vítaný relax.

Děti si vlastnoručně vyrobily nejenom originální velikonoční dekorace, jarní ozdoby, květinové zápichy, ale s pomocí zasadily i voňavou kvetoucí cibuli a navázaly si přírodní mechový věneček. Odnesly domů spoustu dalších zajímavých věcí, kterými mohly pak vyzdobit své pokojíčky.


Face - Malířka a chůva - teta Sára pomalovala dětem nejenom obličej, ale vykouzlila i zvířecí masky, s kterými pak poletovaly po okolí a hledaly své schované balíčky, co jim tam nechal velikonoční zajíček. Nakonec všichni, podle vlastnoručně označených jmenovek, sladké odměny našly. ♥

Nejmenší sourozenci se zabavily v herně, pohrály si s interaktivními hračkami, u kterých se děti vydováděly, ale také se něco nového naučily o kytičkách, velikonočních zvycích a tradicích s floristkou Ing.Martinou Elefantovou, která celou akci pořádala, a to ve své květinové dílně ve Velaticích u Brna. ,, Děti i dospělí byli moc šikovní, setkání se vydařilo, už se všichni těšíme na další pořádanou květinovou akci hned na Den Matek.,, Celou fotogalerii z loňska a více informací o letošním pořádaném kreativně-květinovém workshopu najdete v odkazu zde :


Poděkování za FRESH FALAFEL menu a pitný režim @VEGANERIACZ



214 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page